Funderar du på att köpa en motorcykel men har inte råd? Då är MC lån ett alternativ du bör överväga. Ett MClån är precis som det låter ett lån för dig som ska köpa motorcykel. Ett MC lån är ofta ett mindre lån och därmed också ofta kortsiktigt lån som ofta ska betalas tillbaka ganska omgående, normalt sett inom några år. Anledningen till den korta återbetalningstiden är att ett MC lån inte är lika stort som t.ex. ett bolån som är ett långsiktigtlån.

Ofta kan MC försäljarna erbjuda någon form av finansieringsalternativ om du köper motorcykeln av en återförsäljare. Köper du motorcykeln privat finns det andra långivare att vända sig till som banker och andra kreditgivare. Att ta ett MC lån kan vara riktigt förmånligt och ofta lika bra som att betala motorcykeln kontant.

Alpnäring hudvårdsprodukter

Vår Aloe Vera Gel ger dig hjälp mot psoriasis, rosaceaoch andra inflammationer

MIAB Bokföring

Professionell hjälp med redovisning, moms och deklarationer

Innan du bestämmer dig för en långivare bör du prata med flera olika aktörer, detta gäller även om du köper motorcykeln genom en återförsäljare. Det är absolut inte säkert att återförsäljaren har det billigaste MClånet.
MC lån
Ofta avbetalas MC lån med rak amortering vilket innebär att det är lika stor kostnad varje månad tills lånet är återbetalt. Kostnaden för lånet varierar likt andra lån ofta kraftigt beroende på vilka förutsättningar du som låntagare har. Om du har en betalningsanmärkning är det stor risk att räntan blir högre. Har du fast jobb och stabil ekonomi brukar du får en bättre ränta på ditt MC lån.